Przeskocz do treści
Koktajl z ananasa i mango autorstwo Marcin Chuć Cudowny, puszysty, prawie o kremowej, szokującej wręcz, konsystencji. Jeden z moich ulubionych! Wegański kebab „w drodze” z boczniakami autorstwo Marcin Chuć W obcym mieszkaniu ciężko jest coś ugotować, na szczęście można posłużyć się półproduktami i to całkiem dobrymi 🙂 Marchewkowe kotlety autorstwo Aleksandra Chuć Pasta marchewkowo-selerowa z czarnuszką autorstwo Marcin Chuć Tortilla wrap z bambusem autorstwo Aleksandra Chuć Pasztetowa z kaszy jaglanej i soczewicy autorstwo Marcin Chuć Szybkie spaghetti nie tylko dla wegan autorstwo Aleksandra Chuć Humus domowy autorstwo Marcin Chuć Dotychczas nie robiliśmy domowego humusu - jakoś brakowało czasu. Okazuje się jednak, że to był błąd! Tego smaku po prostu nie da się kupić 😉 Wegańska sałatka na słodko autorstwo Aleksandra Chuć Kotlety ziemniaczano-warzywne autorstwo Aleksandra Chuć Sałatka z ciecierzycą i awokado autorstwo Aleksandra Chuć Sos z pietruszki i koperku autorstwo Aleksandra Chuć Papryka faszerowana warzywami i ryżem autorstwo Aleksandra Chuć Kokosowa (prawie) bita śmietana autorstwo Marcin Chuć Jest bardzo prosta do wykonania, zapewnia ekstremalne doznania smakowe w połączeniu z bananem i truskawkami, bez buzowania w brzuchu, bez gazowania, bez biegunek 🙂 Wegańskie placki z ciecierzycy i zielonego groszku autorstwo Aleksandra Chuć Leczo z ciecierzycą i soczewicą autorstwo Aleksandra Chuć Klopsiki warzywne autorstwo Marcin Chuć Bardzo prosty przepis, a klopsy nie rozpadają się i dobrze smakują! Cytrynowy mus, jak za dawnych lat autorstwo Marcin Chuć Krem smakuje jak "krem z dawnych czasów", mam wrażenie, że kiedyś jadłem przełożone nim herbatniki, w dzieciństwie ... ciekawy smak, nie przypomina bitej śmietany, ale jest gęsty i dosyć smaczny... Wege faworki bez smażenia autorstwo Aleksandra Chuć