Sos z pietruszki i koperku

AutorAleksandra ChućKaregoria, TrudnośćPoczątkujący

Przepis na2 porcje
Czas przygotowania5 minut

 50 ml oliwy
 1 łyżka natki pietruszki
 1 łyżka koperku
 1 łyżeczka suszonej bazyli
 1 łyżeczka estragonu
 10 g pestek słonecznika
 1 łyżeczka soku z cytryny
 1 szczypta soli

1

Wszystkie składniki zblendować i doprawić do smaku
Gotowy sos można przechowywać w lodówce przez kilka dni
Idealnie pasuje do sałatek

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek6 gwiazdej7 gwiazdek8 gwiazdek9 gwiazdek10 gwiazdek (Jeszcze bez oceny)

Loading...

Składniki

 50 ml oliwy
 1 łyżka natki pietruszki
 1 łyżka koperku
 1 łyżeczka suszonej bazyli
 1 łyżeczka estragonu
 10 g pestek słonecznika
 1 łyżeczka soku z cytryny
 1 szczypta soli

Kolejność

1

Wszystkie składniki zblendować i doprawić do smaku
Gotowy sos można przechowywać w lodówce przez kilka dni
Idealnie pasuje do sałatek

Sos z pietruszki i koperku

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *