Tortilla wrap z bambusem

AutorAleksandra ChućKaregoria, TrudnośćPoczątkujący

Przygotuj masło z awokado

Przepis na1 porcję
Czas przygotowania5 minutCzas gotowania10 minutCałkowity czas15 minut

 ½ papryki czerwonej
 1 cebula
 3 pieczarki
 2 placki pszenne typu tortilla
 20 g marynowanych pędów bambusa
 10 g oliwy
 1 łyżeczka przyprawy gyros

1

Paprykę oraz cebulę pokroić w słupki, pieczarki posiekać
Warzywa obsmażyć na oliwie i doprawić przyprawą gyros
Pędy bambusa odcedzić z zalewy

2

Tortillę podgrzać
Dodać masło z awokado, warzywa i pędy bambusa
Całość złożyć w dogodny sposób

1 gwiazdka2 gwiazdki3 gwiazdki4 gwiazdki5 gwiazdek6 gwiazdej7 gwiazdek8 gwiazdek9 gwiazdek10 gwiazdek (Jeszcze bez oceny)

Loading...

Składniki

 ½ papryki czerwonej
 1 cebula
 3 pieczarki
 2 placki pszenne typu tortilla
 20 g marynowanych pędów bambusa
 10 g oliwy
 1 łyżeczka przyprawy gyros

Kolejność

1

Paprykę oraz cebulę pokroić w słupki, pieczarki posiekać
Warzywa obsmażyć na oliwie i doprawić przyprawą gyros
Pędy bambusa odcedzić z zalewy

2

Tortillę podgrzać
Dodać masło z awokado, warzywa i pędy bambusa
Całość złożyć w dogodny sposób

Tortilla wrap z bambusem

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *