½ papryki czerwonej
1 cebula
3 pieczarki
2 placki pszenne typu tortilla
20 g marynowanych pędów bambusa
10 g oliwy
1 łyżeczka przyprawy gyros
1
Paprykę oraz cebulę pokroić w słupki, pieczarki posiekać
Warzywa obsmażyć na oliwie i doprawić przyprawą gyros
Pędy bambusa odcedzić z zalewy
2
Tortillę podgrzać
Dodać masło z awokado, warzywa i pędy bambusa
Całość złożyć w dogodny sposób
Składniki
½ papryki czerwonej
1 cebula
3 pieczarki
2 placki pszenne typu tortilla
20 g marynowanych pędów bambusa
10 g oliwy
1 łyżeczka przyprawy gyros
Kolejność
1
Paprykę oraz cebulę pokroić w słupki, pieczarki posiekać
Warzywa obsmażyć na oliwie i doprawić przyprawą gyros
Pędy bambusa odcedzić z zalewy
2
Tortillę podgrzać
Dodać masło z awokado, warzywa i pędy bambusa
Całość złożyć w dogodny sposób