W obcym mieszkaniu ciężko jest coś ugotować, na szczęście można posłużyć się półproduktami i to całkiem dobrymi 🙂
Zacznij od podsmażenia boczniaków - początkowo na małym ogniu, następnie po ok. 10 minutach - lekko posól i zwiększ moc palnika; boczniaki przyrumienią się promieniście
Bułkę typu kebab wstaw do tostera wg przepisu na opakowaniu (zwykle ok. 3 minuty) lub na 45 s do mikrofalówki (moc ok. 600 W)
Bułkę przekrój wg upodobania, następnie posmaruj pastą bałkańską lub ketchupem, dodaj surową kapustę pokrojoną w umiarkowanie cienkie paski, pomidora, oliwki, colesław oraz boczniaki - smacznego!
Składniki
Kolejność
Zacznij od podsmażenia boczniaków - początkowo na małym ogniu, następnie po ok. 10 minutach - lekko posól i zwiększ moc palnika; boczniaki przyrumienią się promieniście
Bułkę typu kebab wstaw do tostera wg przepisu na opakowaniu (zwykle ok. 3 minuty) lub na 45 s do mikrofalówki (moc ok. 600 W)
Bułkę przekrój wg upodobania, następnie posmaruj pastą bałkańską lub ketchupem, dodaj surową kapustę pokrojoną w umiarkowanie cienkie paski, pomidora, oliwki, colesław oraz boczniaki - smacznego!